La Subscripció als Vermuts de La Gata Maula 2023

Just quan falta un mes per acabar aquest 2023 hem fet l’últim enviament de les subscripcions als vermuts de La Gata Maula Vermuteria.

Aquest projecte el vam arrencar just després de la pandèmia, quan vam descobrir que alguns dels clients que teníem més lluny no podien venir fins el local. Aquella idea, que va començar sent petita, una mica un experiment, ha anat creixent cada any una mica més i ara ja som una petita comunitat de fidels vermuters.

Aquest any hem volgut anar una mica més enllà en les nostres propostes i a més de fer els maridatges de cerveses i formatges, o vermuts amb aperitius escollits per a cada ocasió, hem volgut fer enviaments amb temàtiques diverses.

El primer enviament

Així, en el primer enviament vam fer un homenatge als piscolabis, aquell àpat tonto de mitja tarda, que no és un ben bé un aperitiu però que podria ser-ho. Aquell àpat que s’improvitza quan venen uns amics per sorpresa. I ho vam fer escombrant una mica cap a casa: hi vam posar una ampolla d’Essència de Gerisena, una caixa de Galetes Trias de les metàl·liques i un formatge cendrat del Mas Borni.

El segon enviament

En la segona ens vam centrar en el vermut. En el moment del dia que més ens agrada a La Gata Maula Vermuteria i del que més coses sabem! Per no quedar-nos curtes vam decidir posar-ne 3 de diferents, per poder fer un tast com cal: un de blanc, un de negre i el reserva de la vermuteria Vermood, de Granollers. Ho vam acompanyar tot amb unes “gildes” de Juan Palillo. Per llepar-se’n els dits!

El tercer enviament

La tercera ha estat un altre homenatge: aquest cop a la llauna. Recipient per excel·lència de les conserves, vam decidir en aquest cas que allò que amagarien al seu interior no seria el que contenen habitualment. Era primavera i la caixa era ideal per sortir a fer un picnic sota un roure gegant. 

Vam posar-hi dos vermuts de Glass Canned Wines, una llauna de patates Bonilla a La vista i unes carxofes de Teruel, del projecte  Apadrinaunolivo.org, un dels projectes més interessants de la península pel que fa a la recuperació d’oliveres i pobles en risc d’abandonament.

Un dels moments més bonics de l’any va ser quan una de les subscriptores ens envià un missatge dient-nos que aquestes caixetes “són supermotivadores: et motiven a viure i et fan sentir els plaers de la vida”. 

Per nosaltres no hi ha millor recompensa que aquesta

El quart enviament

I la quarta i última caixeta de vermuts que hem enviat hem fet un recorregut pel nord i hem arribat fins la Bretanya francesa. Hi hem posat dues sidres Galipette, una conserva artesanal de Pibernat, d’Olot, i un fuet/xoriço da Casa Da Avoa, projecte gallec d’embotits d’alta qualitat.

Les propostes de futur

Aquest 2023 ha estat un any molt bonic pel que fa a les subscripcions. És per això que afrontem el proper any amb moltes idees i ja hem començat a pensar en els propers enviaments. Ara només falta que ens facis confiança i t’hi apuntis tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

15 − 12 =

keyboard_arrow_up
Fes-nos la teva comanda