QUI SOM?

La Gata Maula som la Joana i la Gemma; les mestresses de la vermuteria de Caldes de Malavella. La Gemma n’és el cap, la Joana el cor.
Vam obrir la paradeta el 2018, amb la voluntat de ser un punt de trobada i dinamització del poble, tot oferint productes de gran qualitat i proximitat. Des de llavors i a poc a poc, La Gata Maula Vermuteria ha aconseguit fer-se un lloc a Caldes de Malavella.

De les coses de les quals està més orgullosa la Gata Maula en destaquem la d’haver tingut l’oportunitat de fer xarxa amb els veïns, la d’engegar els divendres de pintxos i, sobretot, haver superat, gràcies a la vostra ajuda, la pandèmia de la COVID-19 i poder seguir oferint-vos servei a totes les persones que ens heu fet confiança.

Imago La Gata Maula

La Gemma

La Gemma portava molts anys treballant de cara al públic (venia videojocs i tota classe de coses gamers) en una empresa molt gran, i tenia ganes de ser la seva pròpia cap. Així que, després de pensar-s’ho molt -la Gemma medita i calcula totes les opcions i possibilitats- va decidir engegar un projecte que la Joana portava barrinant molt de temps. La Gemma és, també, una mica tímida, meticulosa fins a l’extrem en l’aspecte administratiu, “una mica quadriculada”, diu la Joana, i sempre troba un moment per ajudar-te.

La Joana

Diu la Gemma, que de les dues, la Joana és la més llançada, la de les propostes descabellades, una mica temerària, una mica com en Pere sense por. No obstant, afegeix, toca molt de peus a terra i calibra bé els riscos que cal prendre.
La Joana ha estat des de gairebé sempre darrera d’una barra, i des de feia molts anys que volia tirar endavant el seu projecte. Amb la Gemma van decidir que era o ara o mai i es van llançar a la piscina.

La Gata Maula resisteix i es fa gran gràcies a tots vosaltres.

keyboard_arrow_up
Fes-nos la teva comanda